zmienić język CZ zmienić język EN zmienić język DE zmienić język PL zmienić język IT zmienić język SK

Przetwarzanie danych osobowych

Polityka prywatności (RODO)

Przetwarzanie danych osobowych podczas rejestracji klienta

1. Wyrażasz zgodę na Sittar.eu z siedzibą pod adresem Pekařská 21, Olomouc 779 00, Republika Czeska, REGON: 73301159, DIČ: CZ7702185810, że zgodnie z ustawą nr 101/2000 Sb. O ochronie danych osobowych (zwana dalej „Ustawą o ochronie danych osobowych”) ”) Przetwarzał następujące dane osobowe:

- imię i nazwisko

- Nazwa firmy

- e-mail

- numer telefonu

- adres

- Identyfikator firmy i numer VAT

 

2. Imię, nazwisko, nazwa firmy, numer telefonu, adres, NIP, NIP oraz e-mail muszą być przetwarzane w celu tworzenia umów i ewidencji zamówień. Dane te będą przetwarzane przez Administratora przez okres 5 lat.

 

3. Wyrażasz wyraźną zgodę na powyższe przetwarzanie. Zgodę można wycofać w dowolnym momencie, na przykład poprzez wysłanie e-maila lub listu na dane kontaktowe firmy.

 

4. Przetwarzanie danych osobowych jest wykonywane przez Administratora, jednakże w imieniu Administratora dane osobowe mogą przetwarzać również następujące podmioty przetwarzające:

a. Dostawca oprogramowania Shop5.cz

b. Alternatywnie, inni dostawcy oprogramowania przetwarzającego, usług i aplikacji, które nie są obecnie używane przez firmę.

 

5. Pamiętaj, że zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych masz prawo do:

- cofnąć zgodę w dowolnym momencie,

- zażądać od nas informacji o swoich danych osobowych,

- zażądać od nas wyjaśnień w zakresie przetwarzania danych osobowych,

- żądać od nas dostępu do tych danych oraz ich aktualizacji lub poprawiania,

- zażądać od nas usunięcia tych danych osobowych,

- w przypadku wątpliwości co do wypełnienia obowiązków związanych z przetwarzaniem danych osobowych skontaktuj się z nami lub z Urzędem Ochrony Danych Osobowych.

Pliki cookie pomagają nam świadczyć usługi. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie.   Kliknij tutaj po więcej informacji.